Генеральний партнер та спонсор змагань

DSC_0004.jpgДорогі друзі!

Дозвольте мені від імені Групи компаній "НІКО" поздоровити всіх нас та всю нашу країну з цією видатною та історичною подією - першим чемпіонатом світу "Тілоохоронець – 2010".

Перш за все, ми хочемо висловити велику подяку Управлінню державної охорони України та Міжнародній Федерації Тілоохоронців за високу честь бути причетними до підготовки та організації цього престижного заходу. Перший чемпіонат світу став можливим завдяки неймовірним зусиллям організаторів, які протягом більш ніж десяти років проводили міжнародні турніри серед тілоохоронців України та інших держав.

Компанія "Торговий дім - НІКО", офіційний імпортер Mitsubishi Motors в Україні, Білорусі і Молдові, не перший рік бере участь в якості офіційного партнера цих почесних змагань, але ж підтримка чемпіонату світу – це, безперечно, почесна та видатна подія для нашої компанії. Ми щиро сподіваємось, що разом з УДО України та Міжнародною федерацією ми гідно підготуємось до чемпіонату та проведемо його на високому міжнародному рівні.

Разом до перемоги!


З повагою,
Генеральний директор Концерну "НІКО"
Андрій Шелюг